Je hebt als ondernemer een idee. Maar om dit idee om te zetten in een ijzersterk concept; dat is een proces.
Stel; je hebt een fantastisch idee voor een nieuwe milkshake-bar. Je ziet bepaalde dingen al helemaal voor je, maar hoe stem je eigenlijk de dingen zo op elkaar af dat alles op elkaar is afgestemd, dat alles klopt? Een totaal en pakkend verhaal, dát verkoopt.

Een concept is een vertaling van jouw idee, in de vorm gegoten van een goed en kloppend verhaal, onderbouwd door een mix van samenhangende sub-ideeën.
Er geldt een algemene stelling, dat een concept bestaat uit ongeveer 300 van die sub-ideeën, die helemaal in synergie moeten werken. Het omvormen van een idee naar een aansprekend concept gaat dus niet over één nacht ijs.
Het totaalbeeld wat zou moeten ontstaan bij een goed concept, is een gestoeld op een duidelijke context, en een duidelijk doel.
Een concept kun je ontwikkelen door verschillende stappen te doorlopen. Dit kost veel tijd, creativiteit en energie. Wij kunnen je hierbij helpen.

Wil jij een concept neerzetten dat niemand zal vergeten? Een eerste indruk maak je maar één keer. Wij vinden het fantastisch om met je mee te denken en een knalconcept neer te zetten. Klik hier voor een vrijblijvende afspraak, om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.