De stap naar het ondernemerschap is niet niks. Vooral als je startend ondernemer bent komt er van alles op je af, wat je nooit had voorzien. Soms denk je zo goed voorbereid te zijn op alles, maar er komen altijd onverwachte zaken op je pad en het kan soms heel anders lopen dan je had gehoopt of gedacht. Dit kan positief of negatief uitpakken. Wat je zeker weet is dat het ondernemerschap vol verrassingen zit en dat je constant aan het leren bent. Als het ondernemerschap voor je is weggelegd, dan is dit ook juist vaak datgene wat je aantrekkelijk vindt aan het beroep. Ondernemend is spannend, uitdagend en geen dag is hetzelfde. Fantastisch!

Soms loop je echter tegen zaken aan die je liever uit de weg was gegaan. Dingen waar je je hoofd over kunt breken, of waar je ’s nachts wakker van ligt. Dit kan over van alles gaan; personeel, inkomsten, strategie, concurrentie, noem maar op. Het is soms raadzaam om een adviseur of een coach te raadplegen als je er zelf even niet meer uitkomt. Het ondernemen moet je tenslotte met plezier kunnen blijven doen.

Ook wanneer je zaken wel goed gaan, is het soms prettig om even te sparren met een coach over je gekozen koers en strategie.
Tevens kun je als ondernemer op zoek gaan naar manieren om jezelf persoonlijk te ontwikkelen, om zo het beste te halen uit jezelf, je leven en je eigen bedrijf. Ook als zaken prima gaan, maar je toch op zoek bent naar groei, op wat voor gebied dan ook.

Ben je een startend ondernemer, of ben je voornemens om te gaan starten? Wij weten als geen ander dat je in een behoorlijk wilde achtbaan terecht kunt komen als jij ervoor kiest je droom werkelijkheid te willen maken. Wij begeleiden graag je opstart, en adviseren en coachen je graag waar nodig. We drinken graag een kop koffie met je om samen te bespreken wat je voor jou kunnen betekenen om jouw bedrijf zo sterk mogelijk van de grond te laten komen.
Daarnaast kunnen we je ondersteunen met het ontwerp van je logo en huisstijl en de promotie van jouw bedrijf, om je zichtbaarheid vanaf het eerste moment op zo groot mogelijk te maken.

Klik hier om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen om kijken wat wij voor jou kunnen betekenen als ondernemerscoach en/of adviseur.